Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!!!!!!!!


ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ WHO IS WHO ME ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ [ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΕΕΕΕ??????? ] ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ανοιχτό κάλεσμα κάνει η Ελληνων ΣΥνελευσις Κατερίνης σε όλους τους πολίτες του νομού Πιερίας στην ομιλία ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο πέμπτη 23 Ιουνίου και ωρα 20:30 το απόγευμα στο μεζεδοπωλείο "ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ'' στην οδο Νικολάου Πλαστήρα 65 (Στον Εγγλέζικο έναντι μπουγατσουπολη)Κατερινη.
Θέματα που θα συζητηθούν απο τους ομιλητές:
1) τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα
2) τον πλούτο που έχουμε εμείς οι έλληνες στα παγκόσμια ταμεία (καταπιστευματα).
3) Πως με αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και τα παγκόσμια ταμεία των ελληνων μπορούμε να ξεχρεώσουμε όλα μας τα χρέη σε εφορίες ,τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μονο με την υπογραφή σου-εντολη σου
 ΕΛΛΗΝΑ 
Γι αυτό έλα να ενημερωθεις για να πάρουμε πίσω τα δικά μας.
Μη σκοτώνεις άλλο τους συν έλληνες σου με την αμέλεια σου.
Μη διώχνεις άλλους έλληνες στο εξωτερικό με την αμέλεια σου.
Μη σκοτώνεις το μέλον των παιδιών σου με την αμέλεια σου.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ!!!