Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.)



Ο Δήμαρχος κατερινής όπως επίσης και ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου και πυδνας Κολινδρου
ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΑΝ ανεπίσημα από μια ομάδα πολιτών της κατερινής μέλη της ελληνων συνέλευσις  τον Οκτώβριο 2013  για χρηματοδοτηση των δήμων από τα παγκόσμια καταπιστευματα (ταμεία) του Ο.Η.Ε. χρηματοδοτηση για έργα κοινής ωφέλειας και ανταποδοτικά . όπως και ξεχρέωμα του δήμου και όλων τον πολιτών του δήμου από όλα τους τα χρέη.ο δήμαρχος αυτό που όφειλε  να κάνει είναι να πέραση το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να ενημέρωση τους δημοτικούς σύμβουλους άλλα αυτό δεν έγινε πότε. αυτό αποδεικνύετε και ακούγετε και δημόσια στην εκδήλωση που έγινε στην 1/12/2013 στην εκαβη κατερινής. ήταν καλεσμένη όλοι οι δημοτική σύμβουλοι της Πιερίας από όλους τους δήμους όπως και οι  τρεις δήμαρχοι αλά δεν παραβρέθηκαν ποτε .














Οι πολίτες της κατερινής δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χεριά απέναντι στους κρατικούς μηχανισμούς που σφυρίζουν αδιάφορα. Ιδρυσαν την δικοί τους νομική οντότητα μη κερδοσκοπικό οργανισμό  με αφμ για την συνένωση όλων των ελληνων  και πλέον ως φορέας ενημερώνει  και επίσημα τους δημάρχους της Πιερίας με αριθμό πρωτοκόλλου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου