Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ


Αποφάσισα να προσπαθήσω να πληροφορήσω εσάς, τους συντοπίτες μου για κάποια πράγματα γύρω από τα οποία έχετε μια θολή ιδέα. Δύσκολη κατάσταση, γιατί όλοι έχετε κάτι στο μυαλό σας και δεν θέλετε για λόγους ΥΠΕΡΕΓΩΙΣΜΟΥ να το πετάξετε, έχοντας την εντύπωση, ότι τα ξέρετε όλα.
Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας…. Έχουμε μέσα στην καρδιά μας την Ελλάδα και στο μυαλό μας το όνειρο της απελευθέρωσης της και την επανατοποθέτηση της στην κορυφή που της αξίζει. Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν για χιλιετίες να μας εξοντώσουν με πολλούς και διάφορους τρόπους… Αν χρησιμοποιήσετε την λογική σας απαλλαγμένοι από τις διάφορες συνθηματολογίες, θα καταλάβετε, με ποιες μεθοδεύσεις πέτυχαν την διάλυσή μας. Εμείς λέμε «ΟΧΙι» στα Kόμματα που μας κομματιάζουν, στα Δόγματα που μας διαιρούν και μας υποδουλώνουν και στα Xρώματα που μας διαχωρίζουν. Προσπαθούμε να σας πείσουμε το «ότι όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ χωρίς αυτά που αναφέρθηκα προηγουμένως μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας», στα Ελληνικά μας χέρια και να την φτάσουμε εκεί που της πρέπει. Μην έχετε την εντύπωση ότι το 1828 απελευθερωθήκαμε…. Απλά αλλάξαμε αφέντη, δεν διοικήθηκε η χώρα μας από Έλληνες για 185 χρόνια περίπου. Είναι τόσο δύσκολο να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι αυτοί που μας διοικούν είναι ξενόφερτοι, δούλοι ξένων αφεντάδων που ζητούν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΆΞΟΥΝ ΑΛΛΆ χωρίς τους «ΕΛΛΗΝΕΣ». Εμείς είμαστε οι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ, οι λάτρεις της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, οι ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ. Γιατί νομίζετε ότι κουβαλάνε τους λαθρομετανάστες-λαθροεποίκους; Για να μας εξαναγκάσουν σε φυγή ή σε εξόντωση (παλιός σχεδιασμός). Αυτά τα ζώα (είμαι γνώστης της νοοτροπίας τους γιατί έχω ζήσει 10 χρόνια ανάμεσά τους) δεν έχουν στο μυαλό τους παρά μόνον την αρπαγή, τον βιασμό και τον φόνο. Ζούν ενστικτωδώς. Κανένα συναίσθημα… ΄Ολοι σας είσαστε ένα σφάλμα. Σφαλερά σκέπτεστε νομίζοντας ότι όλους όσους πολιτικάντηδες είδατε στην πράξη να μας ρημάζουν, θα θελήσουν αλλάζοντος το ανοιχτό επαναστατικό πουκάμισο με γραβάτα, να μπορέσουν να μας ξεχρεώσουν και εν πάση περιπτώσει να μας επανασυστήσουν σαν ελεύθερη Εθνική οντότητα. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ….; Εμείς που είμαστε το αρχαιότερο ΄Εθνος της Γαίας και όλα όσα είναι σήμερα η ανθρωπότητα οφείλονται στην γενναιοδωρία μας; 
Σαν ΄Εθνος έχουμε όπως και άλλα 186 κράτη έναν παγκόσμιο κουμπαρά που δημιουργήθηκε το 1945 (είμαστε ιδρυτικό μέλος). Εχουμε δικά μας 115 τρισεκατομμύρια (2007) και κάθε χρόνο ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ. Ο πολιτικός μας κόσμος ενώ κάθε χρόνο υπογράφει τον Ισολογισμό ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ…… κατά τα άλλα είμαστε καταχρεωμένοι και πεθαίνουμε της πείνας αβοήθητοι…. Οι δύο συνεργαζόμενοι ΑΥΘΕΝΤΕΣ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ απολαμβάνουν το χάλι μας… Όλα τα παραπάνω που σας έγραψα είναι αλήθειες πιστοποιούμενες από δικά τους έγγραφα, μη αμφισβητήσιμες. Εδώ και κάποια χρόνια ορισμένοι αρχίσαμε να ξυπνάμε από τον επιβεβλημένο λήθαργο. Αλληλοβρεθήκαμε. Ξαφνικά προέκυψε κάποιος βαθύς γνώστης των καταστάσεων και αθεράπευτα ΦΙΛΟΠΑΤΡΗΣ. Μίλησε, τον ακούσαμε. Το ένστικτό μας, εσωτερικά, μας ειδοποίησε. Ο Άνθρωπος μας δεν σταμάτησε να μας ανοίγει τα μάτια. Δεν μας τάϊσε όταν πεινούσαμε. Μας έμαθε να ψαρεύουμε και να τρεφόμαστε. Με ένα επιτελείο ειδικούς έχει καταρτίσει τα σχέδια του και εμείς του ζητήσαμε να συστήσει τον «ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Η οργάνωσή μας είναι υποδειγματικά Δημοκρατική. Με Αξίες, Αρχές και Νόμους. Έχουμε καταστατικά έχουμε πρόγραμμα. Αποτελούμε τους ανθρώπους της επόμενης ημέρας, όταν οι προδότες κυβερνήτες θα έχουν τελειώσει. Σας ζητούμε να καταλάβετε αυτά που έγραψα και να έρθετε μαζί μας. Η συνένωση και ομονόηση είναι επιβεβλημένη. Μαζί όλοι μας ελευθερωνόμαστε… χωρισμένοι, καλή αντάμωση στον Αδη. Σε ολόκληρη την επικράτεια λειτουργούν 140 γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις(Ε.ΣΥ). Δεν είναι ντροπή η φιλοπατρία. Ελάτε να βρεθούμε και να μάθετε. «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων,απάντων τιμιότερον εστί η Πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον». Αν το ξέρετε γιατί δεν το εφαρμόζετε;; Αν δεν το ξέρετε ποτέ δεν είναι αργά.
Κων/νος-Αστερίων Βαλασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου